Tehnička podrška za efikasno fakturisanje. Video tutorijali, email, live chat.

Tehnička podrška

Izuzetna tehnička podrška je naše obećanje svim korisnicima koje maksimalnom posvećenošću ispunjavamo svakoga dana.

Kada je fakturisanje u pitanju stvari jednostavno ne smeju da stanu. Kako bi sve radilo kako treba obezbedili smo brojne resurse uključujući bazu znanja, video tutorijale, tiketing tj email podršku. Baza znanja i video tutorijali su dostupni na našem sajtu. Email podrška je dostupna radnim danom od 09 do 17 časova.

Video tutorijali i baza znanja

Trudimo se da naš program za fakturisanje bude izuzetno jednostavan za upotrebu, toliko da dodatna uputstva nisu potrebna. Ukoliko ipak ima pitanja, preporučujemo da prvo pogledate naše video tutorijale. Osnovni video tutorijali obuhvataju fakturisanje tj izdavanje računa i predračuna, upravljanje kupcima, kartice kupaca, finansijsku analizu i finansijske izveštaje.

Dashboard

Računi

Klijenti

Pregled cele aplikacije

Baza znanja

Nakon video tutorijala, preporučujemo da pročitate sadržaj dostupan u bazi znanja.

Email (tiketing)

Ukoliko Vam je potrebna pomoć osoblja tehničke podrške, biće nam zadovoljstvo da Vam pomognemo. U zavisnosti od toga koji metod komunikacije preferirate, dostupni smo Vam na sledeće načine:

Email

Uvek nam možete poslati email na adresu help@mojefakture.com sa informacijama o problemu koji Vas muči. U najkraćem mogućem roku ćemo Vas kontaktirati sa informacijama o rešenju. Prosečno vreme za koje možete očekivati odgovor je 2 do 4 sata u toku radnog vremena i 24 časa ukoliko zahtev uputite tokom vikenda ili nakon radnog vremena. Tiket takođe možete otvoriti kroz naš Help portal.

Učinite nešto dobro za sebe :)

Počnite da koristite MojeFakture koliko danas. Za 7 dana besplatnog probnog perioda uverite se i sami da li i koliko vredi.

Potrebna Vam je pomoć pri kupovini?

Unesite Vaše ime i broj telefona i naš agent prodaje će Vas kontaktirati.