Program za fakturisanje: računi, avansni račun, konačni račun

Program za fakturisanje

Za svaku firmu novac je kao kiseonik. Zato je fakturisanje jedna od najvažnijih dnevnih operacija svake firme.

Kada je fakturisanje u pitanju, stvari jednostavno ne smeju da stanu. Kako bi sve radilo kako treba obezbedili smo brojne resurse uključujući bazu znanja, video tutorijale, tiketing tj email podršku i telefonsku podršku. Baza znanja i video tutorijali su dostupni na našem sajtu. Email i telefonska podrška je dostupna radnim danom od 09 do 17 časova.

Izdavanje računa i predračuna

Trudimo se da naš program za fakturisanje bude izuzetno jednostavan za upotrebu, toliko da dodatna uputstva nisu potrebna.

Uz automatsko pronalaženje klijenata po PIB-u i izvoz faktura u PDF format proces izdavanja računa je maksimalno efikasan i pojednostavljen.

Pored ogromne uštede vremena, novca i povećanja efikasnosti u Vašem timu, funkcije našeg alata pomoćiće Vam da lakše dišete i manje se nervirate oko dnevnih operativnih poslova.

Pogledajte u videu Kako napraviti račun za manje od 60 sekundi kako to izgleda u praksi.

Funkcije modula za fakturisanje: izdavanje računa, izrada avansnih računa, izrada konačnih računa, izrada račun-otpremnica, izrada predračuna, preuzimanje dokumenata u PDF formatu, stilizacija faktura Vašim logotipom, izveštaji o prometu - dnevni, mesečni i godišnji, izveštaj o neplaćenim računima, izveštaj otvorenih ponuda, evidencija uplata po računu, izmena računa, kartica kupca, preuzimanje izveštaja u CSV formatu.

Video tutorijali

Račun - faktura

Avansni račun

Konačni račun

PDV podešavanja

Učinite nešto dobro za sebe :)

Upišite Vaš PIB i aktivirajte nalog već sada. Sve funkcije servisa Moje Fakture su Vam na raspolaganju potpuno besplatno 30 dana nakon aktivacije. Tehnička podrška je besplatna i pomoć je uvek dostupna.