Program za fakturisanje: računi, avansni račun, konačni račun

Program za fakturisanje

Za svaku firmu novac je kao kiseonik. Zato je fakturisanje jedna od najvažnijih dnevnih operacija svake firme.

Kada je fakturisanje u pitanju, stvari jednostavno ne smeju da stanu. Kako bi sve radilo kako treba obezbedili smo brojne resurse uključujući bazu znanja, video tutorijale, tiketing tj email podršku. Baza znanja i video tutorijali su dostupni na našem sajtu. Email podrška je dostupna radnim danom od 09 do 17 časova.

Fakturisanje

Trudimo se da naš program za fakturisanje bude izuzetno jednostavan za upotrebu, toliko da dodatna uputstva nisu potrebna.

Uz automatsko pronalaženje klijenata po PIB-u i izvoz faktura u PDF format proces izdavanja računa je maksimalno efikasan i pojednostavljen.

Pored ogromne uštede vremena, novca i povećanja efikasnosti u Vašem timu, funkcije našeg alata pomoćiće Vam da lakše dišete i manje se nervirate oko dnevnih operativnih poslova.

Pogledajte u videu Kako napraviti račun za manje od 60 sekundi kako to izgleda u praksi.

Funkcije modula za fakturisanje: izdavanje računa, izrada avansnih računa, izrada konačnih računa, izrada račun-otpremnica, izrada predračuna, preuzimanje dokumenata u PDF formatu, stilizacija faktura Vašim logotipom, izveštaji o prometu - dnevni, mesečni i godišnji, izveštaj o neplaćenim računima, izveštaj otvorenih ponuda, evidencija uplata po računu, izmena računa, kartica kupca, preuzimanje izveštaja u CSV formatu.

Video tutorijali

Račun - faktura

Avansni račun

Konačni račun

PDV podešavanja

Kreiranje proizvoda

Proizvodi na računu

Magacin

Lager

Učinite nešto dobro za sebe :)

Upišite Vaš PIB i aktivirajte nalog već sada. Sve funkcije servisa Moje Fakture su Vam na raspolaganju potpuno besplatno 7 dana nakon aktivacije. Tehnička podrška je besplatna i pomoć je uvek dostupna.